recensies

Naam: een klant in Stadshagen, november 2017

Opdracht: op zolderverdieping bergingsruimte boven de trap dichtmaken met toegangsluiken en 2 kozijnen met deuren plaatsen bovenaan de trap naar zolder en wasruimte.

Recentie: Chris werkt nauwkeurig en in goed overleg; prettig hierbij is dat hij meedenkt over de meest gunstige maar ook mooie oplossing voor de klant. Problemen die onderweg opduiken worden getackeld en Chris is inzichtelijk en duidelijk over de kosten die daarmee gemoeid gaan. Mooi en keurig werk geleverd, zolder is nu helemaal echt af!

Naam: Thijs Weijers

Opdracht: diverse werkzaamheden; kitwerk badkamer, aanpassen radiator, vulkraan vervangen

Recentie: Na alle tevredenheid alle werkzaamheden uitgevoerd.Goede duidelijke tekst en uitleg gegeven (vakkundig) Met ideeën komen en tips geven.

Bij werkzaamheden die verbeterd moesten worden, altijd telefonische bereikbaar om vervolg afspraak te maken. Tevens laat hij van zich horen nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd..of alles naar wens is vervuld (klantgericht).

Tevens als ik kijk naar tijd en prijsverhouding. Geen bezonderheden. Kan iedereen aanraden om Chris Hartman in te schakelen bij werkzaamheden voor badkamers. Voor de toekomst als ik werkzaamheden heb zoals een nieuwe badkamer/kitten of andere kleine werkzaamheden. Heb ik zijn visitekaartje.

 

Naam: Fam. V. Wolting

Opdracht: gedeeltelijke renovatie toilet en mee betegelen entre

Recentie: Chris Hartman heeft onze WC en hal naar volle tevredenheid gerenoveerd. Hij heeft met oog voor detail en geheel naar onze wensen de wanden en vloer betegeld en het plafond afgewerkt. Ook het plaatsen van het sanitair heeft hij heel goed gedaan. Wij zijn zeer blij met het resultaat!

 

 

Naam: Mevrouw Nieuwenhuizen

Opdracht: kapotte douchecabine met douchebak verwijderen en nieuwe doucheruimte maken

Recentie: Wat kan ik anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben met de nieuwe douche.

Toen de deur van de oude douche gebroken was, besloten we jou te vragen om een nieuwe douche te maken. En zie, hij is mooi en heel makkelijk nu: je loopt er gewoon in op de niet gladde tegels, doet de deur dicht en staat onder een waterbesparende kraan.

Het is mooi om te zien hoe goed alles functioneert!

Het was prettig dat je een douchegordijn en –stang te leen gaf, toen de deur nog niet geleverd was.

Het was prettig dat je rommel opruimde.

Het was vooral erg leuk dat je kleine dingen repareerde in huis, kleine dingen die toch ergernis gaven:

Een geheimzinnig lekje is verholpen, een lamp doet het weer, de zwengel van een kraan draait!

Wat kan ik anders melden dan dat ik heel tevreden ben.